Izvor: Dnevni puls
18.07.2024 u 10:49
0

DRUGI POLICAJAC VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Krsmanović podlegao povredama

Sinoć je u Loznici tokom rutinske kontrole taksi vozila ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), a njegov kolega je teško ranjen.

On je bez vitalnih parametara primljen u Opštu bolnicu u Loznicu, ali uprkos pokušanoj reanimaciji, on je podlegao povredama.

DRŽALI SU ME U ZATVORU 23 GODINE: Rođeni brat Artana Hajrizija nedavno pobegao iz zatvora

Krsmanović je policijski sužbenik SGP Trbušnica, a u MUP-u radi od 2009. godine.

Završio je SŠUP u Sremskoj Kamenici, a od 2012. do 2023. godine, bio je pripadnik Beogradskog Odreda Žandarmerije.

Neoženjen, bez dece, iza njega su ostali otac, majka i sestra sa porodicom.

Dačić: Mučki ubijen policajac, drugi teško ranjen

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen.

„Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su „mercedes“, tutinskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazile dve osobe.

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Кrsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao“ – rekao je ministar Dačić.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog izdat od strane privremenih institucija takozvanog Кosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačku ličnu kartu.

„Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri“ – naveo je Dačić.

Uviđaj radi Više javno tužilaštvo iz Šapca i policija, i on je u toku.

„Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime“ – rekao je Dačić.

Drugi policajac van životne opasnosti

U Opštoj bolnici u Šapcu, Vjekoslav Ilić je dovezen sa prostrelnim ranama i on je u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

„On ima povrede mekih tkiva leđa i ramena, i u stabilnom je stanju, i nije životno ugrožen“ – rečeno je u opštoj bolnici u Loznici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter