Izvor: KURIR
14.06.2024 u 14:11
0

DVOJICA UHAPŠENA ZBOG PUCNJAVE U NOVOM SADU: Sumnjiče se da su pokušali TEŠKO UBISTVO! Još dvojica u bekstvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. A. (24) i S. Š (27) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da su njih dvojica, zajedno sa još dva lica za kojima policija intenzivno traga, učestvovali u događaju u kojem je ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja ka Novosađaninu (31), koji nije povređen.

 

 

R. A. i S. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kako se ranije pisalo, događaj se odvio juče oko 21 sat na uglu ulica Jovana Popovića i Bulevara patrijarha Pavla, na Telepu.

– Muškarac na koga je pucano navodno je zadobio samo lakše povrede od rasutog stakla nakon pucnjave, jer je bio u automobilu kad su napadači zpucali na njega 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter