Izvor: BLIC.RS.
16.08.2023 u 11:34
1

DŽENANA SE VRATILA U MUP: Ne radi više kao pozornica, evo na kom je sada radnom mestu

Policajka Dženana S. vratila se iz Italije prekjuče, od kada obavlja redovne poslove u PU Gradačac.

Dženana S, pripadnica PU Gradačac, za koju se sumnja da je bila u vezi s ubicom Nerminom Sulejmanovićem, te da je navodno odala lokaciju na kojoj je bila brutalno ubijena Nizama Hećimović, vratila se prekjuče sa godišnjeg odmora u Italiji i obavlja redovne policijske poslove u Gradačcu – potvrdio je u izjavi za lokalne medije advokat Bakir Hećimović iz Tuzle koji zastupa policajku.

„JA SAM DŽENANA I OVO JE LAŽ“: Oglasila se ćerka i sestra Sandžaklija koje je Nermin ubio u Gradačcu

– Katonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona, prema informacijama koje dobijam ja kao branilac Dženane S, provodi opsežnu istragu u vezi navoda i medijskih natpisa da je moja klijentkinja bila u vezi s ubicom i odala lokaciju na kojoj se nalazila oštećena Nizama Hećimović i da je ista takođe dojavila da je upravo oštećena prijavila ubicu. Prema dosadašnjem toku istrage, barem ono što je meni poznato, moja branjenica niti je imala vezu s ubicom niti odala lokaciju gde se nalazi oštećena, niti je prema obimu poslova koje je obavljala to mogla znati niti je znala – rekao je advokat Bakir Hećimović, objasnivši da je policajka radila kao pozornik u PU Gradačac.

Kako je advokat pojasnio, ona je u vreme zločina bila na godišnjem odmoru u Italiji prema ranije utvrđenom rasporedu, te je na portalima videla šta se desilo.

Moja klijentkinja je trenirala u teretani gde je ubica vodio taj fitnes, jer je on bio profesionalni trener. Oni nikakve komunikacije ni veze nisu imali. Ne postoje ni svedoci koji tvrde da je bila s njim u vezi. Osim toga, vlasnik teretane u kojoj je ubica radio kao fitnes trener je izjavio da su imali odnos kao i sva druga lica koja dolaze u teretanu. Nema pokazatelja da su imali bilo kakvu vezu – dodao je Hećimović“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DŽENANA SE VRATILA U MUP: Ne radi više kao pozornica, evo na kom je sada radnom mestu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter