Izvor: happy
06.09.2024 u 09:53
0

EKSKLUZIVNO SAZNALI SMO U KAKVOM JE STANJU POVREĐENI NASTAVNIK: Teško je povređen, palac na nozi mu skoro otkinut

Redakcija Happy televizije stupila je u kontakt sa povređenim nastavnikom muzičkog iz Prokuplja

Povređeni nastavnik muzičkog (A.M.) iz Prokuplja koga je učenik juče u toku petog časa ničim izazvan i iz čistog mira gađao klupom, dao je izjavu jutros našoj redakciji.

Napad se dogodio u drugoj smeni u OŠ “ Ratko Pavlović Ćićko“.

On je pre svega rekao da je pušten iz Urgentnog centra ali nastavlja lečenje obzirom da ima 16 kopči na nožnom palcu koji mu je skoro otkinut u incidentu kada je učenik bacio školsku klupu na njega.

Dodao je da je taj učenik i od ranije problematičan, s obzirom na to da mu je ovo već treći incident po redu.

Predhodno je napao učiteljicu, zatim i veroučitelja. Inače, ovaj učenik je pre dve godine zbog agresivnog ponašanja prebačen iz druge  škole u ovu.

Sa neprimerenim i agresivnim ponašanjem nastavio je i u novoj školi u kojoj , kako smo saznali, od njegovog ponašanja strahuju i učenici i nastavnici i roditelji.

Napominjemo da je dečak koji je izvršio napad pohađa peti razred osnovne škole a da napadnuti nastavnik ima još godinu dana do penzije.

Po napadu na nastavnika reagovao je školski policajac koji nije uspeo da ga smiri, a došla je i policija koja je izvršila uviđaj i o ovom slučaju obavestila Više javno tužilaštvo u Prokuplju i Centar za socijalni rad. Takođe smo saznali da će u osnovnoj školi

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter