Izvor:
08.02.2017 u 20:13
0

Eksplodirao automobil na Voždovcu: NARKO DILER TEŠKO POVREĐEN, NASTRADALI I SLUČAJNI PROLAZNICI!

Na uglu ulica Jovana Bjelića i Zaplanjske u 9.30 eksplodirao autmobil u pokretu.

Prema nezvaničnim informacijama, eksplodirao je "sitroen picasso" i tom prilikom teže je povređen vozač automobila. Takođe, lakše povrede zadobilo je i dvoje slučajnih prolaznika – žena od 55 i mlađi muškarac od 36 godina.

Nezvanično se saznaje da je automobil raznet podmetnutom bombom na daljinsko aktiviranje, a meta je bio muškarac Ivan Ćirić (38), od ranije poznat policiji i više puta privođen u vezi sa drogom, čije je ubistvo već pokušano dvaput – prvi put automobilom-bombom 2004.

Povređeni vozač je hospitalizovan u Urgentnom centru. U toku je operacija i pacijent se nalazi u teškom stanju.

Ćirić je privođen u policiju 2014. godine u akciji "Grom", kao i godinu i po dana kasnije kada mu je određen jednomesečni pritvor zbog učestvovanja u organizovanoj krađi automobila. Devetočlana grupa tada je sumnjičena da je učestvovala u falsifikovanju saobraćajnih dokumenata, prekucavanju brojeva šasije i motora i pranje novca.

Uviđaj je u toku, na terenu je protivdiverzantska jedinica, a na licu mesta su forenzičari i vatrogasne ekipe.

– Scena nije ni nalik bombardovanju. Ne znam kako su ga izvukli iz automobila. Možete da zamislite u kakvom je stanju bio. Raspadao se, delovi tela su se odvajali, ruke, noge – prenosi utiske za Telegraf jedan od očevidaca, dok drugi otkriva ko je Ćirića odvezao u bolnicu:

– Izvukli smo ga, a komšija koji je prvi naišao ga je odvezao u bolnicu. Niko ne može da me ubedi da nije bila bomba, jer se od detonacije zatreslo čitavo naselje a povređene su i osobe u automobilu koje su ovom vozilu išle u susret.

Kako se eksplozija dogodila u neposrednoj blizini osnovne škole, prava je sreća da dece nije bilo u okolini zbog zimskog raspusta.

Izvor: Kurir, Telegraf
Foto: youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter