Izvor: INFORMER
30.06.2024 u 08:32
0

EVO ŠTA SE DESILO DVA DANA PRE MONSTRUOZNOG PIRA VEHABIJE U BEOGRADU: Tiče se njegove supruge

MUP Srbije objavio je juče fotografiju teroriste Miloša Žujovića i Bese koja je napravljena 11. marta u Upravi za strance prilikom njene prijave boravka

Besa (26) rođena u Beranama, supruga teroriste Miloša Žujovića, napustila je Srbiju pre tri dana, odnosno dva dana pre krvavog pira.

Ona je 27. juna otišla za Crnu Goru. Za sada se ne zna pouzdano da li je znala za teroristički plan supruga odnosno, da li je saučesnica u terorističkom napadu muža na izraelsku ambasadu u Beogradu.

 

Prema pisanju „Blica“ MUP Srbije zatražio je od crnogorske policije privođenje i ispitivanje Žujovićeve supruge.

MUP Srbije objavio je juče fotografiju teroriste Miloša Žujovića i Bese koja je napravljena 11. marta u Upravi za strance prilikom njene prijave boravka. Besa je potpuno pokrivena i nosi nikab, koji ima samo otvor za oči.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter