Izvor: KURIR
26.07.2024 u 17:45
0

EVO U KAKVOM JE STANJU OTAC KOG JE PRETUKAO MLADIĆ NA VRAČARU: Dragan gurao kolica sa bebom kada je napadnut, završio u URGENTNOM

Dragan R. (36) iz Beograda, koga je u petak na Vračaru, pretukao Lazar T. (19) nalazi se u stabilnom stanju u Urgentnom centru.

On je svestan i komunikativan.

Dragan R. je, krajem prošle nedelje, primljen sa teškim povredama glave i bio je u veštačkoj komi.

Kobnog dana Dragan je vozio bebu od sedam meseci u kolicima. Tom prilikom Lazar koji je za volanom „audija“ vozilom je zakačio kolica dok se isparkiravaoDragan mu se obratio rečima: „Pazi dete“ i udario rukom u vozilo.

Lazar je tada izašao iz automobila i nakon kraće rasprave je došlo do fizičkog obračuna. Svedok drame je bila i Draganova supruga. Ona je u policiji rekla da je „mladić tukao njenog muža dok nije pao na pod, a zatim ga udario još dva puta“.

VOZ UDARIO MUŠKARCA KOD VALJEVA: Pokušavao da pređe preko pruge, preminuo na licu mesta

Nakon obračuna osumnjičeni je pobegao, ali se ubrzo vratio i predao policiji.

Njemu je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ali ga je nakon saslušanja sud pustio.

Lazar T. je u istrazi tvrdio da je i njega Dragan udario.

Nakon toga, vanpretresno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu preinačilo je rešenje suda i odredilo pritvor do 30 dana osumnjičenom.

Veće je preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak tog suda, kojim je odbijen predlog tužilaštva za određivanje pritvora i određena je mera zabrane prilaska i komunikacije sa svedocima i osumnjičenom odredio pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter