Izvor: Tanjug
31.12.2019 u 12:14
0

GOTOVA JE AGONIJA:Uhapšen maloletnik koji je iz puške ubio devojčicu!

STEFANOVIĆ IDE UZ VUČIĆA AKO ODLAZI ON IDEM I JA!

Policija u Kraljevu uhapsila je šesnaestogodišnjaka iz Raške, zbog sumnje da je iz lovačke puške ubio petnaestogodišnju devojčicu.

OVO JE DEVOJČICA KOJA JE UPUCANA LOVAČKOM PUŠKOM Detalji nesreće kod Raške

Sumnja se da je šesnaestogodišnjak juče u kući M. I. ispalio hitac iz lovačke puške koji je pogodio petnaestogodišnju devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, saopštio je MUP.

NEMOGUĆE JE DA SE OVAKAV ČOVEK PROMENI: Ovo je psihološki profil Malčanskog berberina!

Policija je uhapsila i M. I. (1977) iz okoline Raške, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Osumnjičenom M. I. koji se sumnjiči da lovačku pušku nije adekvatno obezbedio, određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

STEŽE SE OBRUČ OKO MALČANSKOG BERBERINA: Oko 500 policajaca u njegovom rodnom selu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter