Izvor: Informer
30.06.2024 u 15:47
0

ISPREBIJALI I IZBOLI NOŽEM DEČAKA (24) U NOVOM SADU: Uznemirujući video!

Mladić (24) povređen je u tuči koja se dogodila 19. juna u lokalu u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, piše 021.rs.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu zajedno sa policijom radi na rasvetljavanju tuče koja se dogodila 19. juna, oko tri sata posle ponoći, u Laze Telečkog.

OBRISAO SVE PROFILE I POSTAO SALAHUDIN: Nastavnica vehabije koji je napao žandarma: „Bio je DOBAR MATERIJAL ZA VRBOVANJE“

Kako se vidi na snimku, u jednom trenutku u lokal „Lazina krčma“ ulazi pet ili šest muškaraca. Jedan od njih, čini se, u ruci ima i pištolj.

 

Vidi se i kako njih nekoliko udara i šutira mladića i nakon što je pao na zemlju, a jedan od njih je odgurnuo i devojku koja je pokušala da spreči napad.

Iz Policijske uprave u Novom Sadu za 021.rs kažu da, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, „intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti“ vezanim za ovaj događaj u kom je „lakše povređen dvadesetčetvorogodišnji Novosađanin“.

U osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu odgovaraju da su događaj kvalifikovali kao „nasilničko ponašanje“, te da se istraga vodi protiv više NN lica. Trenutno se vodi pretkrivični postupak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter