Izvor: KURIR
29.06.2024 u 12:41
0

IVICA DAČIĆ SE UPUTIO KA URGENTNOM CENTRU DA POSETI TEŠKO POVREĐENOG ŽANDARMA: Policajac ranjen dok je obavljao službenu dužnost!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio se u Urgentni centar u Beogradu gde će obići povređenog pripadnika Žandarmerije, koji je zadobio teške teleksne povrede prilikom obavljanja službene dužnosti.

Podsetimo, danas oko 11 sati nepoznata osoba, čiji se identitet utvrđuje, pucalo je iz samostrela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbeđenja Ambasade Izraela u Beogradu

ŽANDARM RANJEN U VRAT IZ SAMOSTRELA, NAPADAČ UBIJEN: Drama kod ambasade Izraela u Beogradu

Kako nam je potvrđeno, žandarm M. J. (34) pogođen je u vrat.

– Muškarac je iznenada prišao pripadniku Žandarmerije koji je sedeo u kućici ispred ambasade i pogodio ga u vrat. Žandarm je tada u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača, koji je opd posledica ranjavanja preminuo – rekao je ranije izvor Kuria.

Policajac je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar gde će biti izvršena operacija vađenja strele iz vrata. Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter