Izvor: AGENCIJE
11.06.2024 u 15:49
0

IZMIŠLJAO SVAKAKVE PRIČE: Komšije sumnjale u Jožefovu priču, ali niko nije ni slutio da se iza svega krije stravičan zločin

Jožef M. (37) brutalno je ubio svog oca Jožefa, pre tri godine, a njegovo telo sakrio je u pomoćnoj zgradi porodične kuće u Subotici. Komšije su ispričale za portal Nova.rs da su se često raspitivale o čoveku čije je telo pronađeno pre nekoliko dana, ali da je njegov sin sve vreme govorio kako se on nalazi u zatvoru ili na psihijatrijskom lečenju izvan ovog grada na severu Srbije.

Prema dosadašnjim informacijama, Jožef je ubio svog oca tako što ga je izudarao lopatom, a potom je njegovo telo sakrio u pomoćnom objektu zgrade. Starijeg Jožefa komšije su vrlo dobro poznavale i za njega su ispričale da nije bio problematičan, ali je svima bilo čudno kako je odjednom nestao. Međutim, na svako pitanje o ocu odgovarao je kratko i svakom od komšija ispričao je drugačiju priču.

SUD DONEO ODLUKU! Policajac iz Prokuplja osuđen na godinu zatvora zbog

Jedna od komšinica ispričala je za portal Nova.rs da je Jožefa poslednji put pitala za oca krajem prošle godine i da je njoj ispričao kako leži u zatvoru zbog vožnje bicikla u pijanom stanju, te da ga je policija nekoliko puta uhvatila dok je vozio pod dejstvom alkohola.

„Stariji Mičik nije bio loš, ni problematičan čovek, ali činjenica jeste da je voleo da popije. U novembru prošle godine, kada sam srela Jožefa pitala sam ga kako mu je otac i gde se nalazi. On je meni tada prišao sa pričom kako ga je policija uhvatila nekoliko puta da pijan vozi bicikl i da je zbog toga morao u zatvor. Međutim, kada smo mi komšije pričali između sebe, bilo nam je malo čudno, kako je moguće da za takav prekšaj čovek bude već tri godine u zatvoru?“, priča nam komšinica.

Ona objašnjava da su osumnjičenog za ubistvo često sretali na ulici, ali da im je svima postalo sumnjivo kada su u komšiluku čuli drugu priču, da se njihov stariji komšija nalazi na lečenju u psihijatriji.

„Često smo razgovarali o njima, zaista nam je delovalo nemoguće da čovek tek tako nestane iznenada. Neko od komšija nam je ispričao da je u razgovoru sa Jožefom saznao da mu je otac smešten na psihijatrijsko lečenje. Nekima je pričao da je u Kamenici na lečenju, drugima je rečeno da se nalazi u bolnici u Kneževcu, u Kanjiži. Više nikome nije bilo jasno šta priča“, objašnjava nam meštanka Srpskog šora u Subotici.

Međutim, meštani su već previše pričali o nestalom čoveku, pa se pojavila priča i da se ponovo oženio i da je otišao u kuću svoje žene.

„Nekome je rečeno da se stariji Mičik oženio ponovo i da se odselio u kuću druge žene. Više niko nije verovao u te priče. Bilo je nelogično, on je stariji čovek, gde će on da se ženi ponovo, još da se odseli u kuću žene, zaista smo ostali u neverici kad smo to čuli“, zaključila je ova komšinica.

Telo nesrećnog čovek pronađeno je juče u porodičnoj kući, nakon što je Viši sud u Subotici naredio da se izvrši pretres kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter