Izvor: Kurir
04.06.2024 u 14:52
1

JA TU DEVOJČICU NIKADA U ŽIVOTU NISAM VIDEO: Oglasilo se tužilaštvo u Zaječaru o saslušanju Srđana Jankovića!

Srđan Janković (50) iz sela Luka koji je osumnjičen da je zajedno sa Dejanom Dragijevićem (50) iz sela Zlot, ubio dvogodišnju Danku Ilić saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru gde je tri i po sata odgovarao na pitanja koja mu je postavljao tužilac.

– Danas, 04.06.2024. godine, u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, saslušan je osumnjičeni Srđan Janković, koji je u potpunosti negirao izvršenje krivičnog dela – saopštilo je tužilaštvo.

ZAŠTO JE ĆUTAO DVA MESECA? Oglasila se majka male Danke!

Kako saznaje Kurir, Jankoviću je postavljeno stotinu pitanja i na svako je dao odgovor.

– Ja toga dana devojčicu uopšte nisam video, zapravo je nisam video nikada u životu – izjavio je, navodno, Janković na saslušanju, a nezvanično saznaje Kurir.

Janković se, da podsetimo, sve ovo vreme branio ćutanjem, da bi 17. aprila rešio da prvobitno promeni svog branioca, a zatim i da progovori o zločinu. Međutim, on je rekao da nema nikakva saznanja.

Poslednji svedoci u istrazi saslušali su 27. i 28. marta, a ukupno ih je ispitano 19 među kojima su i roditelji male Danke.

Devojčica je, inače, nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kod Bora kad je sa majkom i bratom došla na porodično imanje i od tada joj se gubi svaki trag.

– Dejan Dragijević (50) koji je zajedno sa Jankovićem osumnjičen za ovo delo navodno je priznao sve i u policiji i u tužilaštvu, ali nikada nije otkrio gde je telo devojčice, a rekao je da je Janković upravljao automobilom kad su je udatili ispred imanja, što njegov kolega iz JKP Vodovod sada negira da se desilo – podseća izvor Kurira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JA TU DEVOJČICU NIKADA U ŽIVOTU NISAM VIDEO: Oglasilo se tužilaštvo u Zaječaru o saslušanju Srđana Jankovića!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter