Izvor: Alo
19.08.2024 u 15:39
0

JOŠ SE BORI ZA ŽIVOT: Ovo je muškarac koji je pregazio porodicu kod Vira

"Dečak star tri godine još se bori za život, za sada nema komplikacija, ali njegovo stanje je i dalje teško i neizvesno", kaže Jović

Ivan B. upravljao je u alkoholisanom stanju automobilom kada je porodicu, koja je šetala uz ulicu, udario usled čega je majka poginula, a otac i dvoje maloletne dece su hospitalizovani.

HTELI U JEDNOSMERNU PA BRUTALNO PRETUKLI MALOLETNIKE: Tuča u Novom Pazaru zbog saobraćaja (VIDEO)

On je danas priveden na isptivanje u prostorije Županijskog državnog tužilaštva Zadru.

U tužilaštvu će ga ispitati zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnih ishodom. Preti mu od tri do 15 godina zatvora.

Njemu su nakon nesreće izmerili 1,75 promila alkohola i uhvatili ga nakon što je zbog svoje nesavesne vožnje usmrtio jednu ženu, majku dvoje maloletne dece koje se nalaze u bolnici i njihovog oca.

„Noć su svi članovi porodice proveli dobro, stabilno, nema pogoršanja što je i najvažnije“, rekao je dr. Nediljko Jović iz zadarske bolnice za 24sata u ponedeljak.

„Dečak star tri godine još se bori za život, za sada nema komplikacija, ali njegovo stanje je i dalje teško i neizvesno“, kaže Jović.

„Mi smo u bolnici, supruga i ja. Sina smo videli, on je u jako lošem stanju, ali je rekao da su oni išli peške u apartman. U jednom trenutku automobil je u krivinu uleteo velikom brzinom, a snaja je bila zadnja i na nju je zapravo prvu naleteo“, rekao je otac muškarca na čiju je porodicu u subotu na Viru naletio pijani vozač.

U objavama na društvenim mrežama iz 2015. godine može se pronaći kako je Bakić bio maneken i za Armani, a njegove fotografije su objavljene u japanskom izdanju magazina GQ.

U istim se objavama navodi kako je njegova agencija bila Major Model Management iz Milana, piše Zadarski.

Ta agencija nije aktivna na društvenim mrežama od 2020. godine.

DORH je za njega zatražio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Kako smo doznali, mladić dosad nije bio prijavljen za krivična dela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter