Izvor: Kurir
24.08.2024 u 17:13
0

KAO DA SMO IZGUBILI DEO SEBE: U saobraćajnoj nesreći poginuo otac i dve ćerke

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 9. avgusta kod Sjenice stradali su otac Hasredin F. (42) i njegova ćerkica stara samo tri godine, dok su majka A.F. i druga ćerka tada teško povređene, nažalost i ova devojčica izbila je bitku za život posle 15 dana borbe!

Nesreća se, da podsetimo, dogodila nešto posle 21 sat, kada je mladić Dženan Korać, vozeći svoj “mercedes”, u pokušaju preticanja kolone vozila, direktno udario u “audi” u kojem se nalazila petočlana porodica koja se vraćala iz Sarajeva.

ZAKLAO GA PRED MOJIM OČIMA: Jeziva scena u Jagodini

Na licu mesta, život su izgubili i njegova trogodišnja ćerka, a tragedija porodice Fehratović postala je još veća 15 dana kasnije, kada je u Kliničko-bolničkom centru Kragujevac, nakon borbe za život, preminula i srednja ćerka.

Ova mlada djevojka, čije srce je prestalo da kuca daleko prerano, bila je poznata po svojoj vedrini i ljubavi prema životu. Njeni prijatelji i poznanici pamtiće je kao nasmejanu i plemenitu, uvek spremnu da pomogne drugima.

– Ovo je nezamisliva tragedija za sve nas. Njena smrt je bila neočekivana i bolna, kao da smo izgubili deo sebe. Bila je dete koje je donosilo svetlost u živote svih oko sebe, i ova bol nikada neće nestati – naveo je prijatelj porodice za Sandžak danas.

U automobilu je bio i brat stradalih devojčica, ali on je prošao bez težih povreda.

– Sin je bio sa njima u kolima i preživeo je sudar, nije zadobio nikakve povrede, ali nažalost gledao je kako mu umiru otac i najmlađa sestra. Inače, najstarija je tada ostala kod kuće sa bakom, koja još uvek ništa ne zna o tome, njoj su rekli da su svi u bolnici posle nesreće. Žena je stara, teško bi podnela to da su joj sin i unuka preminuli – ispričale su komšije ranije za Kurir.

Vozač „mercedesa“ takođe je preminuo od zadobijenih povreda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter