Izvor: KURIR
22.06.2024 u 14:28
0

KOMŠIJE U ŠOKU NAKON UBISTVA SONJE NA VOŽDOVCU: Sinoć nisu čuli buku ali primetili da se JEDNA STVAR PROMENILA u poslednje vreme

Sonja R. (50) ubijena je sinoć u jednoj zgradi u beogradskom naselju Voždovac, kada je događaj prijavio njen, kako saznajemo, nevenčani suprug, Nemanja.

Kako saznajemo, sve se odigralo u večernjim satima, međutim, komšije tvrde da nisu čuli nikakvu buku koja dolazi iz njihovog stana.

– Poznajem ih oboje, Sonja živi ovde godinama, a on se naknagno doselio kod nje. Sa Sonjom smo se družili do tog momenta, dolazila je kod nas na kafu, a onda odjednom ništa. Ne znamo šta bi bio razlog tome, ali ovo kada smo čuli sinoć, jako nas je potreslo – kaže za Kurir komšija.

Naime, Sonja nije imala dece, prema rečima komšija, a za nju su imali samo reči hvale i to da su još uvek u šoku šta se dogodilo njihovoj komšinici.

– Cela zgrada je vrvela od policije, od 21.30 sinoć su ovde, a otišli su tek posle ponoći, došli su i forenzičari, a čujem da je njen nevenčani suprug prijavio. Boga pitaj šta se dogodilo tu među njima. Uvek se jave oboje, a to sta se događalo iza njihovih vrata, samo sad on zna – dodao je naš sagovornik.

Ubijena Sonja je, podsetimo, je sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter