Izvor: HappyBSC/Tanjug
30.06.2022 u 13:20
0

KONAČNO SE RASVETLJAVA JEZIVI ZLOČIN: Oglasio se OTAC Biljaninog izabranika koja je zakonitog supruga zabetonirala u buretu!

Otac Aleksandra Lazarevića koji je bio u vezi sa Biljanom Stojanović koja je ubila svog supruga, pa njegovo telo zabetonirala u buretu u pomoćnoj zgradi oglasio se za medije i istakao šta misli o ovom stravičnom zločinu. 

PRETUKAO DVOJICU MLADIĆA LOPATOM, PA POBEGAO: Policija uhapsila muškarca (35) u Leskovcu

– Profesor sam mašinstva, a moj sin je diplomirani advokat. Takve informacije prljaju naše ime. Ovo što je rečeno za mog jedinca je velika neistina i greška – priča Momčilo medijima. 

– Telefoni nam neprestano zvone, zovu nas prijatelji i robina i svako ima isto pitanje: „Je l istina da je Aleksandar to uradio, da li je moguće da mu se to desilo?“. Tu izopačene i neproverene informacije.

Momčilo objašnjava kako je njegov sin bio na saslušanju.

– Saslušali su ga inspektori koji rade na slučaju i na kraju su ga pustili. Rekli su mu da je čist i da nema potrebe da ga zadržavaju u pritvoru. Tada su mu rekli da je ona počinila krivično delo i izvršila samoubistvo,  a telo supruga je pronađeno gde je i ona – napominje otac i nastavlja:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Moj sin je čist, a ona je ubila svog muža i sve vreme govorila da je u Rusiji. Telo je bilo zabetonirano. Ujutru su me zvale neke kolege da pitaju da li je istina, samo što se nisam srušio.

Aleksandrov otac potvrdio je da njegov sin bio u emotivnoj vezi sa Biljanom.

– Bio je sa njom u vezi, normalno je sve to bilo. Mi muškarci smo takvi. Ni na kraj pameti mi nije kako su mogli da daju takve informacije. Škakljiva je tema i nije svejedno kada se čuju takve informacije. Sin mi je sada dobro, sredio se i nemamo nikavih problema – rekao je Momčilo.

Aleksandar je ranije ispričao za medije da mu je odmah palo na pamet da će biti osumnjičeni kada je čuo o kakvom je slučaju reč, ali je prošao poligrafsko ispitivanje.

– Bio sam sa Biljanom blizak, družili smo se povremeno, ali ni u snu mi ne bi palo na pamet da učestvujem u tako nečem strašnom. Mi smo se družili to vreme i ona je stalno pričala da je suprug u Rusiji i ja nisam imao na to šta da kažem – objasnio je Momčilo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter