Izvor: ALO
07.06.2024 u 20:51
0

KONAČNO TRAGOVI DANKE ILIĆ: Pojavili se dokazi iz službenog automobila – ovo je OTEŽAVAJUĆA OKOLNOST!

Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, Miodrag Canović, koje vodi istragu o ubistvu u Banjskom polju kod Bora, kaže "da tužilaštvo u ovom trenutku ne zna kakva će optužnica protiv Srđana Jankovića biti podignuta".

Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, Miodrag Canović, koje vodi istragu o ubistvu u Banjskom polju kod Bora, kaže „da tužilaštvo u ovom trenutku ne zna kakva će optužnica protiv Srđana Jankovića biti podignuta“.

Detaljnije o najnovijim informacijama u vezi sa slučajem ubistva Danke Ilić izneo je Rajko Nedića, u „Pulsu Srbije“.

 

„NIJE ISPOLJAVAO NI VELIKU RADOST, NI VELIKU TUGU“ Rođaka porodice Milojević o stravičnom zločinu: „Ježim se dok gledam slike“

– Zanimljivo da su njih dvojica dali istovetne izjave, odnosno da su vozili, udarili dete, te da je suvozač usmrtio i odvukao dete na deponiju. Tako da će biti interesantno ako bude podignuta optužnica koju će sudija odluku da prihvati. Otežavajuće okolnosti za istragu su to da telo još uvek nije pronađeno, imamo tu novu izjavu Sređana Jankovića i činjenicu da najverovatnije DNK tragova nema ni na samoj spoljašnosti, ni u unutrašnjosti vozila. Prvo treba da se podigne ta optužnica, istraga je i dalje u toku, bilo je 20 svedoka, zaista su pregledali više od 200 snimaka automobila, jedno hiljadu SMS poruka, GPS i ostale lokacije na kojima su bili telefon i službeni auto. Takođe, koliko sam čuo, taj DNK još nije gotov jer se čeka izveštaj i dlake ostataka kose u samom automobilu. To je otežavajuća okolnost jer je nedelju dana posle zločina za koje policija tvrdi da su osumnjičena dvojica radnika vodovoda, mnogo ljudi vozilo, znači to je službeni auto koji je vožen tih nedelju dana, i unutra je nađen ogroman broj DNK-a, otisaka, među kojima i kose.- Tako da ćemo videti da li će eventualno tu da bude DNK kose. U svakom slučaju, to je možda otežavajuća okolnost za istragu, ali u policiji, mi smo to već pričali, tvrde i dalje da imaju dovoljno razloga za optužnicu, to je i priznanje obojice, najpre, a kasnije potvrda drugog osumnjičenog. Policija tvrdi da ima kompletne dokaze da su oni ustvari izvršili taj zločin, ali, nažalost, telo još nije pronađeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter