Izvor: Kurir
24.08.2024 u 22:09
0

LIKVIDIRAN USRED BELA DANA: Kamere snimile ubistvo Milana Šuše!

Zbog ubistva Milana Šuše iz Zemuna Više javno tužilaštvfo u Beogradu juče je podiglo optužnicu protiv Sanjina Š. (33) koji se nalazi u bekstvu i Branka S. (34) iz Pančeva zbog sumnje da su 17. februara ove godine ispred njegove kuće u Zemunu brutalno likvidirali Šušu.

Šuša je ubijen nakon što je tek izašao iz zatvora, a pretpostavlja se da znao da bi ovako nešto moglo da se dogodi, ali je uprkos tome odbio zaštitu.

POZNATI RESTORAN U PLAMENU: Vatra zahvatila i ergelu (VIDEO)

– Ponuđeno mu je da ima oko sebe grupu ljudi koja bi stalno bila tu, išla sa njim gde god, preventivno, jer su njegovi prijatelji i saradnici čuli, ali i slutili da mu se ne sprema dobro kad izađe iz zatvora, jer su slična saznanja postojala i u zatvoru – rekao je ranije izvor i dodao:

– On je odbio zaštitu, rekao je da ne želi da bilo ko ide non-stop sa njima i da ne smatra da za njega postoji opasnost.

Šuša je likvidiran usred bela dana, a njegovo ubistvo snimile su i sigurnosne kamere.

– Zatvarao je kapiju kada mu je ubica prišao, praktično pritrčao. U tom momentu Šuša se okrenuo ka egzegutoru i gledao u cev pištolja. Prvi hitac ispaljen u njega, kako se vidi na snimku, oborio ga je i on je pao na zemlju, a drugim hicem je overen, odnosno ispaljen je u njega kada je već ležao na zemlji – podseća izvor blizak i dodaje da se sumnja da je ubica imao masku.

Branko S. je optužen zbog sumnje da je iznajmljenim vozilom 17. februara dovezao osumnjičenog Sanjina Š. za kojim se traga, do blizine mesta gde živi Milan Šuša i parkirao automobil na mestu pogodnom da uoči oštećenog kada izađe iz svoje kuće.

– Pošto je uočio da Šuša oko 10:05 izlazi svojim vozilom iz dvorišta porodične kuće, Branko S. je to javio drugom osumnjičenom putem aplikacije za kriptovanu komunikaciju „Signal“, koji je potom krenuo ka kući oštećenog – navodilo se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

On je trčećim korakom prišao Šuši koji je izašao iz svog vozila u nameri da zatvori vrata od kapije dvorišta porodične kuće, pa je ispalio najmanje sedam metaka u žrtvu u predelu glave i tela usled kojih je preminuo na licu mesta.

Sanjinu Š sudiće se u odsustvu, a kao saučesnik bila je uhapšena i jedna žena, Danije Z. koja se sumnjičila da je pomogla učiniocima nakon izvršenja krivičnog dela, ali se ona ne nalazi na podignutoj optužnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter