Izvor: NOVOSTI
25.10.2024 u 17:12
0

LOKALIZOVAN POŽAR U KRAGUJEVCU: Oglasio se Dačić

Vatrogasci-spasioci su i dalje na licu mesta Lokalizovan požar u mlekari Kuč u Kragujevcu

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas u 12.39 časova dobijena dojava da je u Ulici Zore Jovanović, u naselju Vinogradi u Kragujevcu došlo do požara u proizvodnoj hali mlekare „Kuč kompani“.

DRAGAN BJELOGRLIĆ OSUĐEN: Uslovna kazna zatvora od šest meseci

„Danas u 12.39 časova dobijena je dojava da je u Ulici Zore Jovanović, u naselju Vinogradi u Kragujevcu, došlo do požara u proizvodnoj hali mlekare „Kuč kompani“.

Dolaskom vatrogasaca-spasilaca na lice mesta u 12.49 časova, ustanovljeno je da gori hala površine 1000 metara kvadratnih.

Požar je lokalizovan u 14 časova i stavljen pod kontrolu a vatrogasci-spasioci su i dalje na licu mesta gde će ostati dok požar u potpunosti ne bude ugašen.

U požaru, prema dosadašnjim informacijama, nema povređenih i nastradalih lica“, izjavio je ministar Dačić i dodao da je u gašenju požara trenutno angažovano 30 vatrogasaca-spasilaca sa 13 vozila, kao i pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kragujevac sa jednim vozilom, dve cisterne JKP „Šumadija“ sa četiri radnika, dve cisterne JKP „Vodovod i kanalizacija“ sa četiri radnika i radnici „Elektrošumadije“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter