Izvor: KURIR
14.06.2024 u 07:25
0

MAJKA NASILNICA POLICIJI REKLA DA JE ZAVRŠILA KURS BORILAČKIH VEŠTINA Detalji stravičnog napada na nastavnicu: Udarala ju je o pod

Majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" i krvnički je pretukla pred policijom priznala je da je završila kurs borilačkih veština.

Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – priča učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

– Govorila joj je užasne stvari „Ne znaš ti kučko ko sam ja, j**aću ti mater“ – kaže učiteljica.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

„Pobiću ti porodicu“

– Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu – vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je besna majka nastavila da se iživljava i govori: „Niko te ne čuje, ubiću te“.

Tek tada je nastavnica uspela da se otrgne, jurila je do policajca, ali on nije bio tu. Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

Povrede su strašne

– Koleginica ima kontuziju grudnog koša, a povređeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine – kaže jedna od koleginica povređene nastavnice koja je u njenoj pratnji otišla u bolnicu.

Ona navodi da su svi prestravljeni i zgroženi onim što se dogodilo njihovoj koleginici.

 

POLICIJA ZA PETAMA DVOJICI PUCAČA IZ MIRIJEVA: Dejana ranili ispred zgrade, pa pobegli!

Roditelji tvrde da je ovo majka nasilnica

Roditelji dece iz pomenute škole tvrde da znaju ko je žena koja ju je napala.

Kako su dalje naveli roditelji ove škole gde se odigrao ovaj nemili incident, žena koja je napala nastavnicu biologije je kršna i sportski tip.

Podsećamo, majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – priča učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

Danas bez nastave

Odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” danas neće biti nastave u toj školi.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter