Izvor: Novosti
19.10.2024 u 10:01
0

MALOLETNIK IZBO DRUGARICU: Primljena u bolnicu sa dve ubodne rane!

VIŠI sud u Subotici saopštio je da je maloletniku (14) koji je povredio drugaricu iz razreda u OŠ "Sečenji Ištvan", određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Sudija za maloletnike je ocenio da postoje razlozi za određivanje pritvora po članu 211 stav 1 tačka 2, 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, te je maloletniku određen pritvor u trajanju do mesec dana, navode u Višem sudu.

KLINIČKI CENTAR NIŠ: Svi povređeni kod Jelašnice pušteni kući

Subotičko Više javno tužilaštvo prethodno je stavilo zahtev za pokretanje pripremnog postupka zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Maloletnik je saslušan u Višem sudu u Subotici, a Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora.

Devojčica koja je danas u subotičkoj školi zadobila posekotine, puštena je na kućno lečenje, saopštila je Opšta bolnica Subotica.

Ona je primljena u bolnicu sa dve ubodne rane na ruci i jednom na nozi, koje su joj nanete nožem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter