Izvor: KURIR
26.07.2024 u 22:06
0

MEŠTANI SELA KOD BEČEJA NAKON JEZIVOG ZLOČINA DONELI ODLUKU: Plašili smo se da će jednom doći do ovoga

Meštani Bačkog Petrovog Sela već mesecima unazad žive u strahu i strepnji, a nakon monstruoznog ubista njihove sugrađanke Borbale Peter (74) odlučili su da se za pomoć obrate Ministarstvu.

– Ništa nije isto nakon onoga što su uradili jadnoj ženi, jedan život je ugašen, a ljudi više i ne napuštaju svoje domove, svi spavamo kao na iglama. Zato smo organizovali sastanak gde su se okupilu meštani ovog sela i mislimo da je preko potrebno da u našem mestu bude povećana policijska kontrola. Narednih dana ćemo otići za Beograd u Ministarstvo unutrašnjih poslova i uputiti zahtev – kaže jedan od meštana Bačkog Petrovog Sela.

Kako kaže, već dugo se bore sa problematičnim mladićima, među kojima ima i maloletnika kojima očigledno ne može niko ništa. Najnoviji događaj ih je sve dodatno uznemirio kada je dok je spavala u svom domu, ubijena njihova sugrađanka.

BIVŠA ŽENA OTELA ĆERKE OCU: Pet godina ih tražio, danas uhapšena po Interpolovoj poternici

– Zajedničku odluku meštana da se uputi zahtev da jake policijske snage neko vreme patroliraju Selom u potpunosti podržavam. Počevši od sebe, više puta su me verbalno pa čak i fizički napadali huligani, da ih tako nazovem baš zbog toga što zajedno sa meštanima pokušavam da stanem na put ovim napadima na naše starije sugrađane, a tako isto napadima su izloženi i ostali građani. Plašili smo da će jednom doći do ovog što se desilo 19.07. kada su trojica monstruma ubila baku, našu stariju sugrađanku – ispričao je ovog puta meštanin sela Miloš Gajić za Kurir.

Prema njegovim rečima, meštani su posle toga spremi na sve, ali se nada da će se situacija ubrzo stabilizovati. Kako je rekao Gajić, ništa od ovoga nije pretnja onima koji im već dugo prave probleme, već upozorenje, iz razloga što su meštani sela postali besni i stoga reakcija neće izostati, pogotovo nakon monstruoznog ubistva.

Podsećanja radi, Borbala Peter mučki je ubijena dok je spavala, a zločin je prijavila njena rođaka kada joj je došla u posetu. Pljačkaši su kasno u noć upali u njenu kuću, prvo su se, kako smo ranije pisali, brutalno iživljavali nad ženom. Sumnja se da je žrtva silovana to veče, dok je drugi vršljao po kući, treći je čuvao stražu.

– Te večeri kada je Borbala ubijena sedela sam sa komšijom ispred kapije. Pričali smo do nekih 15 minuta iza ponoći, a u nekoliko navrata videli smo kako se dvojica mladića na motoru voze našom ulicom. Čak su u jednom i usporili dok su prolazili pored nas – kaže meštanka Ulice Slobode u kojoj se dogodio zločin i dodaje:

– Onda su ti mladići zašli u drugu ulicu, pa se opet vratili u našu. Verovatno su to bili ti mladići koji su i ubili nesrećnu Borbalu koja je živela sama.

Policija je odmah krenula u potragu za osumnjičenina kada su tom prilikom uhapšene tri osobe, a među njima je i maloletnik, star 14 godina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter