Izvor: 24SEDAM
12.09.2024 u 16:15
0

MLADIĆ SE UTOPIO U RECI GRADAC: Ostale čarape i cipele

Stanarka Prve brazde videla mladića (24) koji dozivao u pomoć, a onda je nestao iz njenog vida

Mladića (24) iz Valjeva, čije telo je izvučeno jutros iz reke Gradac, oko 6.30 sati uočila je jedna od stanarki ulice Prva brazda. U reci je primetila muškarca koji je dozivao u pomoć, da bi u sledećem trenutku nestao iz njenog vida.

Na mesto utapanja je odmah upućena ekipa vatrogasno-spasilačke ekipe, ali je u međuvremenu reka na površinu izbacila telo. Na mestu na kojem je primećen njegov nestanak, uz rečnu obalu, nađene su muške cipele i čarape.

Naložena je istraga i obdukcija tela, a zasad se pretpostavlja da je reč o utapanju.

Nastradali mladić je identifikovan, a prepoznali su ga roditelji.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon obdukcija kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter