Izvor: ALO
06.10.2024 u 10:35
0

MLADIĆU (21) ODUZETA DOZVOLA I NIJE SE OPAMETIO: Ponovo seo pijan za volan!

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Saobraćajna policija u Subotici je tokom noći iz saobraćaja isključila četvoricu vozača zbog težih saobraćajnih prekršaja.

LANČANI SUDAR KOD ALEKSINCA: Dvojica muškaraca hitno prevezeni u bolnicu

U Bačkoj Topoli zaustavljen je vozač (39) koji je upravljao „škodom“ sa 2.15 promila alkohola u organizmu, dok je u Subotivi zatečen muškarac (31) koji je vozio „ausi“ sa 1.92 promila alkohola u organizmu.

Takođe, na periferiji grada policija je zaustavila muškarca (53) koji je upravljao biviklom sa 1,60 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija u Subotici je zaustavila mladića (21) koji je vozio automobil sa 1,40 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta zbog kaznenih poena. Takođe je utvrđeno da ga je policija prethodno isključila iz saobraćaja, kao i da ga je policija prethodno isključila iz saobraćaja i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja, pa mu je u skladu sa merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima privremeno oduzet automobil.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter