Izvor: Alo
29.08.2024 u 16:28
0

MOJ ANĐELE LEPI: Objava sestre ubijenog mladića iz Kruševca nateraće vam suze na oči

Tela su poslata na obdukciju nakon čega će se znati više detalja, a ono što je za sada poznato jeste da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici gde je sada došlo do dvostruke tragedije

Dejan Fazlija (20) iz Kruševca umro je nakon što ga je otac ubo nožem u stomak, a njegovo telo nađeno je u mračnom prolazu u koji se nesrećni mladić sakrio.

ŠIFROVANE PORUKE ZA BELIVUKA PREKO RADIJA: Pripadnici njegovog i vračarskog klana poslali stotine objava za nekoliko sati!

Tužnom objavom sestra ubijenog mladića oglasila se na društvenim mrežama.

– Moj anđele lepi, nek ti je laka zemlja. Ljubi te sestra i voli – piše u objavi.

Podsetimo, kako se navodi krio skoro dva dana i umro od krvarenja.

„Nije smeo da izađe odatle, plašio se oca, a eto ipak je umro, mučenik. Taj otac ga je stalno maltretirao, bio je nasilan, alkoholičar težak. Niko od nas nije znao gde je Dejan. Čak je prijavljeno i da je nestao, koliko smo čuli… Tragedija velika“, rekli su njegovi prijatelji za naš portal i dodali: „Jadna mu majka, ona je prijavila da joj nema sina. Kada su ga našli u lokvi krvi mrtvog, otac se odmah obesio“.

Kako se navodi, Dejan se toliko plašio krvnika, da nije smeo da izađe iz tog prolaza da traži pomoć, plašio se da pozove bilo koga da mu pomogne.

Tela su poslata na obdukciju nakon čega će se znati više detalja, a ono što je za sada poznato jeste da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici gde je sada došlo do dvostruke tragedije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar