Izvor: Alo.rs/Avaz
19.08.2023 u 16:29
0

OPSKURNA PROŠLOST POLICAJKE DŽENANE: Evo s kim je objavljivala slike na Instagramu i zašto je iz Tuzle premeštena da radi u Gradačcu

Nakon što se saznalo da je Dženana Selimović imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, usledila je odluka MUP-a TK da se suspenduju.

NOVI DETALJ ZLOČINA U GRADAČCU: Evo gde je bio UBICA pre krvavog pira i šta je PREUZEO tog jutra

Kako su mediji u početku naveli, ona je bila i u vezi sa Nerminom Sulejmanovićem.

Bosanski medij sada otkriva da je policijska karijera „prljave“ policajke Dženane Selimović i ranije kompromitovana te da je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji trebaju da štite i sprovode Zakone BiH.

Dženana Selimović je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premeštena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je Selimović imala kontakte i sa ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter