Izvor: telegraf.rs
28.08.2024 u 11:16
0

MUŠKARAC U ZEMUNU NAPAO MAJKU I ĆERKU! Smetala mu muzika!

Pritvor za muškarca koji je u Zemunu mrtav pijan maltretirao suprugu i ćerku.

Policija u Zemunu je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beorgadu donela rešenje o zadržavanju okrivljenog M. G. (38) zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici kada je napao suprugu i ćerku.

Njemu se stavlja na teret da je pretnjom da će napasti na život i telo i drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritetčlanova svoje porodice.

On je u alkoholisanom stanju udario maloletnu ćerku i naneo joj laku telesnu povredu, a suprugu je pokušao da udari i pretio joj je da će da je ubije jer je smanjila glasnu muziku koju je želeo da sluša.

NAĐENO TELO ŽENE NA GROBLJU: Jeziv prizor

Na saslušanju u tužilatšvu okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnih dela.

Imajući u vidu da su prema njemu ranije izricane hitne mere na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici i da postoje okolnosti koje ukazuju na to da će okrivljeni boravkom na slobodi da utiče na oštećene i da će da ponovi izvršenje krivičnog dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud je ;. G. odredio pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter