Izvor: HappyBSC
30.12.2019 u 13:15
0

NAČELNIK POLICIJE OTKRIO DETALJE POTRAGE Ovako je bežao Malčanski berberin, sve je planirao

Načelnik UKP Dejan Kovačević otkrio je detalje potrage za otetom Monikom Karimanović (12) i Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin…

Kovačević rekao je da je potraga za devojčicom trajala bez prestanka, i da su svi kapaciteti bili usmereni na ovaj slučaj.

– Reč je o izuzetno teškom terenu, stavljeno je na raspolaganju kompletno ljudstvo, takođe, uključili smo najsavremeniju tehniku koju smo imali, od dronova sa termovizijskih kamerama, do specijalnih vozila. Sve ono što je MUP imao, stavljeno je na raspolaganje. Oko 500 pripadnika policije je tragalo za devojčicom, kao i da smo imali još dva štaba koja su bila uključena – kazao je Kovačević.


NAJNOVIJE VESTI O NONICI

GRAĐANI U OKOLINI SVRLJIGA U PANICI: Plašimo se za decu, Berberin je još uvek na slobodi!

EMIL JE HEROJ SRBIJE Spasio sam Moniku, ali mi je monstrum umakao


Kovačević kaže da su svi građani maksimalno bili uključeni u potragu za malom Monikom i pomagali policiji i vojsci.

– Postoje indicije da je sve ovo bilo isplanirano, ali to još uvek nije utvrđeno. Jako je teško pričati o svemu tome, postoje jake indicije. Svi se nadamo skorijem hapšenju i njegovom pozicioniranju – dodao je Kovačević.

On je naglasio da su pored građana i pripadnika policije, na terenu bili i pripadnici vojske, BIA, kao i lovačka udruženja.


PROČITAJE I OVO

MAJKA OTKRILA O ČEMU JE RAZGOVARALA SA MONIKOM: Jesam, mamice…

JEZIVA SVEDOČENJA DECE Ovako je malčanski berberin mamio devojčica

UŽIVO 11. DAN POTRAGE: Malčanski berberin u bekstvu, ima nož kod sebe!

RADOST U KUĆI KARIMANOVIĆA Majka plače, dolaze rođaci i komšije

– Svi su dobro sarađivali, građani su nas kontaktirali i stavljali sebe na raspolaganje. Ova situacija je praktično ujedinila Srbiju – dodao je Kovačević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter