Izvor: Kurir
12.06.2024 u 08:55
0

NAJNOVIJI DETALJI DRAME NA BOGOSLOVIJI: Zapalio baštu kafane u kojoj su mu pretukli sina (26)!

Dušan R. (26) primljen je juče dva sata nakon ponoći u Urgentni centar u Beogradu sa povredama po glavi i telu koje je zadobio u tuči u kafani na Bogosloviji.

Nakon što ga je, po njegovoj izjavi, pretukla dvojica muškaraca on je pozvao oca i prijavio šta se dogodilo.

NIKAD VIĐEN POŽAR U NOVOM SADU: Gust crni dim prekrio objekat

Nezvanično, Dušanov otac je navodno u besu došao sa flašom u kojoj je bio benzin i zapalio baštu lokala. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je odmah ugašen. Navodno, ceo inventar koji je bio napolju je izgoreo.

Policija je odmah privela S. R. (48) i pisala mu krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Njegovom sinu Dušanu u bolnici konstatovali lake povrede.

O celom slučaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu.

Kako se nezvanično saznaje, policija je na osnovu snimaka sa kamera raspisala potragu za dvojicom napadača.

Povređeni Dušan je, navodno, inspektorima rekao da je sedeo u bašti kafane sa svojim rođakom kada su im prišla dvojica muškaraca. Oni su im tražili da ustanu sa stolica i odu, a kako su odbili napali su Dušana. Prema njegovim rečima, tukli su ga po glavi i telu.

Policija i tužilaštvo rade na ovom slučaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter