Izvor: 24 sedam
30.08.2024 u 07:36
0

NALIO SE VOTKE PA DEMOLIRAO POLICIJSKU STANICU: Udarao glavom u metalna vrata

Okrivljeni je potom smešten u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” gde je pregledan od strane komisije veštaka.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beograd saslušao je uhapšenog G.P. (28) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Uništenje i oštećenje tuđe stvari za koje je osnovano sumnjiv da je izvršio u policijskoj stanici Zemun.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 30.07.2024. godine, u alkoholisanom stanju, došao u sukob sa drugim učesnikom u saobraćaju, zbog kojeg narušavanja javnog reda i mira su intervenisali policijski službenici, okrivljenog doveli u policijsku stanicu i smestili u prostoriju za zadržavanje.

Nakon toga, okrivljeni je fizičkom snagom odvalio drvenu ploču kreveta koja je bila zašrafljena za betonsku konstrukciju, pa je počeo da se samopovređuje tako što je rukama, nogama i glavom udarao u metalna vrata prostorije.

Okrivljeni je potom smešten u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” gde je pregledan od strane komisije veštaka.

Nalaz potvrđuje da je okrivljeni u vreme izvršenja krivičnog dela bio zavisnik od alkohola, da je postupao u stanju bitno smanjene uračunljivosti, kao i da postoji ozbiljna opasnost da će usled zavisnosti od alkohola i dalje vršiti krivična dela, zbog toga je okrivljenom određen pritvor.

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da je kritičnog dana popio oko litar votke na prazan stomak, jer je želeo da se opusti, a Treći osnovni sud u Beogradu je na osnovu predloga javnog tužioca doneo rešenje kojim se prema okrivljenom odredjuje pritvor u trajanju do 30 dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter