Izvor: Kurir
29.08.2024 u 17:30
0

NAPAO GA BRITVOM I TAKO LIŠIO ŽIVOTA: Saslušan penzioner (75) iz Bavaništa koji je presudio komšiji nakon svađe

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu danas je saslušan Milan M. (75) iz Bavaništa, zbog postojanja osnova sumnje da je 27. avgusta oko 15 časova ubio svog komšiju Milana A. (42).

– Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 27.08.2024. godine u mestu Bavanište kod Kovina oštećenog A.M. (42) iz Bavaništa fizički napao britvom, tako što mu je zadao ubod u predelu grudnog koša, te ga tako lišio života – rečeno je iz VJT u Smederevu.

MOJ ANĐELE LEPI: Objava sestre ubijenog mladića iz Kruševca nateraće vam suze na oči

Nakon saslušanja osumnjičenog, kojom prilikom se koristio svojim pravom da ne iznosi odbranu, tužilaštvo je nadležnom sudu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka.

Podsećanja radi, sve se izdešavalo ispred pečenjare u Bavaništu, a kako smo prvobitno pisali, ubistvu je prethodila burna svađa.

– Obojica Milana su ispred Pečenjare, družili se, pili i klali svinje. Odjednom je izbila neka svađa između njih. Ubijeni je skočio na komšiju i gađao ga stolicom, kako sam čuo, a onda je ovaj drugi otišao kući – kaže meštanin za Kurir i dodaje da nikome nije ni palo na pamet šta je imao na umu.

– Niko nije znao što je otišao kući, a živi tu u blizini, mislili smo da je otišao da se skloni pošto je svađa bila žestoka, međutim, on je otišao po nož, vratio se i izbo nekoliko puta jadnog Milana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter