Izvor: Alo
04.06.2024 u 08:33
0

NAPOKON SAZNAJEMO GDE JE TELO MALE DANKE (2)? Ako ON progovori!

Srđan Janković (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), danas bi trebalo da bude saslušan u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, i da iznese svoju odbranu nakon što je preko branioca poručio da više ne želi da se brani ćutanjem.

– Srđan Janković će se danas naći pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru, a nadamo se da će njegovo saslušanje doneti odgovore na mnoga pitanja, pa samim tim postoji mogućnost da se otkrije gde je telo Danke Ilić – kaže izvor Kurira.

TUŽILAŠTVO NAJAVILO ŽALBU NA PRESUDU OCU IZ PAKLA: Osuđen na sedam godina i osam meseci, a traže maksimalnu kaznu za Pašajlića!

Janković je prvobitno otkazao punomoćje tadašnjem advokatu, te je angažovao novog branioca, a sada je došlo do znajčajnog preokreta.

– On se do sada branio ćutanjem, ali je onda rešio da ipak iznese odbranu – rečeno je ranije iz tužilaštva.

Naime, nakon što je potvrđeno da će Janković biti saslušan danas, 4. juna, za Kurir se oglasio njegov advokat, Živadin Bogdanović.

– Janković više ne želi da se brani ćutanjem, sve će se saznati kada bude izašao pred tužilaštvo. Za sada toliko mogu da kažem – poručio je Jankovićev branilac.

Podsećanja radi, Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju, gde je iz Bora došla sa mamom i starijim bratom. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević (50) iz Zlota i Srđan Janković (50) iz Luke, obojica radnici JKP „Vodovod“ Bor. Dejanov otac, Radoslav Dragijević (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama. Tada je uhapšen i Dejanov brat, Dalibor (40), koji je samo dan kasnije preminuo u prostorijama PU Bor.

Sredinom aprila saslušani su i otac i majka ubijene devojčice, koji su iskaze davali odvojeno, i to uz prisustvo okrivljenih – Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića.

– I Srđan Janković i Dejan Dragijević su bili u prostoriji kada su majka, a porom i otac male Danke, davali svoj iskaz. Mi smo predočoili majci da ćemo zakonom sprečiti prisustvo okrivljenih, međutim, ona je odgovorila, što nas je sve iznenadilo, da njoj uopšte ne smeta što će njih dvojica biti prisutni. Tako, po želji majke, mi nismo sproveli ono što smo već odlučili juče, a to je da zakonskim normama sprečimo ubice da budu par metara udaljeni od trudne majke čije su dete, kako se sumnja, zverski ubili – saznajemo nezvanično u zaječarskom tužilaštvu.

Miloš i Ivana Ilić nisu apsolutno ništa novo rekli na saslušanju, oni su, podsetimo, ispričali svoje kretanje tog 26. marta kada je njihova ćerka nestala, a kasnije će se ispostaviti i ubijena, jer im je tužilac postavio to pitanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter