Izvor: kurir
30.05.2024 u 09:55
0

NASTAVLJA SE SUĐENJE ZA MASAKR U RIBNIKARU: Danas svedoče Miljana Kecmanović, školski psiholog i pedagog

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja parnični postupak koji roditelji dece ubijene u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar vode protiv dečaka ubice, njegovih roditelja i škole, a kako je ranije najavljeno danas bi trebalo da svedoči majka dečaka, Miljana Kecmanović, kao i drugi svedoci iz škole.

Miljana Kecmanović se nije pojavila u sudu u 9 časova, a osim nje danas bi trebalo da svedoči učiteljica dečaka, kao i školski psiholog i pedagog.

U sud su zajedno stigli oštećeni roditelji, Dragan Kobiljski, Suzana Stamenković Čikić, Miloš Čikić, Natalija Aćimović i Dragana Anđelković.

Na prethodnom ročištu doneli odluku da ne svedoče

Na prethodnom ročištu, da podsetimo, na pitanja u sudu odgovarali su neki od svedoka iz škole koji su opisali ponašanje dečaka za vreme njegovog školovanja, dok su u međuvremenu krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja oboje već izneli odbranu.

Roditelji, Miljana i Vladimir Kecmanović su u parnici koja se protiv njih vodi po tužbi roditelja ubijene Adriane Dukić, doneli odluku da ne svedoče.

– S obzirom da je takva odluka bila za ovaj postupak, danas se očekuje da saznamo da li će isto biti i u ovom ili će ipak odlučiti da svedoče – kaže izvor Kurira.

U krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja javnost su šokirale njihove odbrane, odnosno zahtevi oca da mu se svi u sudu “obraćaju sa poštovanjem jer je on cenjeni doktor” i odbrana majke koja je na pitanje otkud njen DNK na jednoj od čaura pronađenih u učionici rekla da “puste mašti na volju”.

Dečak-ubica je 3. maja prošle godine u osnovnoj školi koju je pohađao ubio devetoro dece i čuvara škole.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter