Izvor: kurir
04.01.2020 u 00:49
0

NE MOŽETE MI NIŠTA! NIKADA ME NEĆETE UHVATITI! Ovo je poruka Malčanskog berberina

Ne možete mi ništa! Nikad me nećete uhvatiti, neću živ da se predam!

Ovo je rekao meštanima odbegli silovatelj Ninoslav Jovanović misleći da razgovara s policajcima u selu Pasjača, u blizini kuće u kojoj je držao otetu Moniku Karimanović (12). Policija i vojska i dalje ga traže

– Nikad me nećete uhvatiti! I ja sam naoružan, baš me briga, ne možete mi ništa!

Ovo je, navodno, poručio odbegli Ninoslav Jovanović (46), Malčanski Berberin, misleći da razgovara s policajcem tokom bekstva iz kuće Emila Živića (66) u selu Pasjača, u kom je posle desetodnevne potrage pronađena živa Monika Karimanović (12), koju je zlikovac oteo.

Kako je Živić ranije ispričao, on je sinu viknuo da donese pištolj, iako oružje nisu imali, a Jovanović je očigledno od oca i sina pomislio da su inspektori. – Kad je mladić viknuo: „Stoj, policija, imam pištolj“, Jovanović se prezrivo osmehnuo i poručio mu da je naoružan, da ga nikad neće uhvatiti i da se živ neće predati, pa je u zaletu preskočio ogradu visoku čak 120 centimetara. Iako su ga meštani pojurili, on je uspeo da kroz nepristupačnu šumu, koju očito dobro poznaje, utekne i nastavi da se skriva – priča naš izvor iz istrage

Jovanović je imao nekoliko meseci da istraži ove predele, a ne isključuje se mogućnost da je negde iskopao zemunicu, da tamo ima štekove s vodom i hranom 

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem – Malčanskim Berberinom nastavljena je i juče, petnaestog dana nakon otmice male Monike Karimanović, koja je u nedelju po podne nađena živa u selu Pasjača.

– Jake snage vojske, policije i Žandarmerije momentalno su okupirale prostor, ali od Malčanskog Berberina ni traga ni glasa već danima. Sela Malča, Pasjača, Oreovac, Vrelo i Jasenovik nadleću helikopteri i dronovi, a ljudi konstantno pretražuju teren. Potraga se ne obustavlja ni u selima oko Svrljiga i Knjaževca – priča naš izvor iz istrage.

MALA MONIKA JE I DALJE SA MAJKOM U KLINIČKOM CENTRU U NIŠU I USPEŠNO SE OPORAVLJA OD POSLEDICA OTMICE

Pripadnici Žandarmerije i policije novogodišnje praznike proveli su na terenu, 31. decembra ih je posetio i direktor policije Vladimir Rebić. – Tokom noćne potrage dešavalo se da termovizijske kamere snime neka sumnjiva kretanja, ali nažalost, nijednom nije uhvaćen Jovanović. Policajci su odlazili i proveravali te lokacije, ali njegovi tragovi nisu otkriveni ni na jednom mestu! Građani su uključeni u potragu i sve njihove prijave se detaljno proveravaju – navodi sagovornik Kurira:

– Najpre se javio čovek koji je posumnjao da je povezao Jovanovića, jer ga nije prepoznao, ali to nije dokazano. Posle toga, nekoliko meštana Malče je kontaktiralo s policijom, pa je pretraga vraćena u selo – dodao je naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter