Izvor: Alo
14.10.2024 u 07:17
0

NE ŽELIM OVAKVU REKLAMU I PROMOCIJU: Oglasio se junak kamiondžija o kojem bruji cela Srbija!

O Aleksandru iz Valjeva, zvanom Kinez, kojem niko ne zna ni prezime, danima bruji cela Srbija! On je heroj koji je u subotu ujutro kod Požarevca nakon saobraćajke spasao živote majke i njenog deteta.

Međutim, momak, o kojem građani žele sve da čuju, je veoma skromne naravi i ne želi da se eksponira.

DETE JE U KRITIČNOM STANJU: Oglasila se bolnica iz Novog Pazara posle jezive nesreće

Kako je u subotu objavljeno na društvenim mrežama, Aleksandar je videvši prevrnut automobil u kanalu punom vode, bez razmišljanja skočio da spase ljude iz vozila.

– Zaronio je u vodu i nekako otvorio vrata automobila, a onda izvukao i ženu i njeno dete na površinu. Onda im je dao ćebe i peškire i ukazao im pomoć do dolaska Hitne, i na kraju je mokar seo u kamion i otišao. Kamion je valjevskih registarskih oznaka. Ovaj čin zaslužuje orden. Naklon do poda -glasi objava jednog očevica herojskog čina.

Čitava dva dana novinari su pokušavali da stupe u kontakt sa hrabrim Aleksandrom, jer građani na društvenim mrežama komentarima izražavaju želju da njegov lik osvane na svim naslovnim stranama i da se što više sazna o ovom heroju, međutim, on se juče oglasio na svom Instagram profilu sa željom da se poštuje njegova odluka da neće davati izjave za medije.

Uprkos tome, njegove reči su svima ugrejale srce, jer je on pravi dokaz da tihi heroji postoje.

Ne želi reklamu

Aca je u svojoj objavi na Instagramu rekao i da nemaju svi istu sposobnost za volanom, pa je  zamolio vozače da imaju razumevanja i za kamiondžije, ali je naglasio i da nema vremena za medije.

– Jasno mi je da mediji rade svoj posao, ali ja iskreno i bez foliranja ne želim ovakvu reklamu i promociju -naglasio je hrabri mladić.

– Ovako, bilo je šta je bilo, vest se raširila regionom jer je neko iskoristio priliku i slikao kamion. Veliko hvala svima na podršci i na lepim rečima. Drago mi je da znam da ipak ovaj svet ima iskrenih i plemenitih Ijudi. Uradio sam ono što normalna svest svakog čoveka može da uradi, ovo nije prvi put, a ni neko herojsko delo. Pomoći na putu, u nevolji, samo je jedan običan radni dan jednog profesionalnog vozača – napisao je divni Aleksandar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter