Izvor: Kurir
19.07.2024 u 11:16
0

NE ZNAM KAKO ĆU BEZ NJEGA: Ispovest majke ubijenog policajca

"Poslednju poruku koju mi je poslao bila je: "Jesi zaspala?" Sad kad se ovo desilo bolje da se nisam ni probudila".

Ove reči je kroz suze rekla majka policajca Nikole Krsmanovića (34) koji je ubijen u noći između srede i četvrtka u Loznici kada je na njega zapucao Albanac za koga se sumnja da je begunac Faton Hajrizi.

NEĆE BITI UHVAĆEN OD STRANE SRPSKE POLICIJE: Zastrašujuća izjava bivšeg direktora zatvora o Fatonu

Ljiljana Krsmanović za Kurir je ispričala da je za smrt sina saznala dok je bila u Švajcarskoj kod ćerke, a otišla je po unuku i Nikola je trebalo da dođe po njih na aerodrom.

– Rekao je da će doći po mene i unuku… Nismo se tako dogovorili, sine – kaže Ljiljana i dodaje:

– Kući sam se vratila noćas oko jedan sat. Zaista mi je sve bilo organizovano i karte i prevoz do sela, organizovana je i sahrana. Moje dete će sutra sahraniti u 13 sati na lokalnom groblju u Jarebicama.

U kući Krsmanovića je muk, a rodbina i prijatelji sve vreme su uz Nikoline roditelje, Milenka i Biljanu.

– Ne znam kako ću bez njega i šta ću dalje. Gledam slike i to je sve što mi ostaje… Bio je toliko srećan, moj veseljak. Nisam mogla da poželim bolju decu i da se tako vole – kaže nam Ljiljana i dodaje da joj mnogo znači podrška najmilijih, ali da ništa ne može da ublaži njenu bol i vrati joj sina.

– Kako da ga vratimo mi? – upitala je Ljiljana Nikolinog druga koji je došao da ih obiđe, dok je otac sedeo nem od bola sa suznim očima.

– Kamo sreće da sada snimate svadbu, a ne da pričamo o ovolikoj tugi – rekla nam je Ljiljana.

Za Nikolu svi meštani kažu da boljeg momka nije bilo.

– Išao je sa mojim sinom u školu, nerazdvojni su bili. Ne smem ni da ga pitam kako je, mi ne možemo da dođemo sebi, a ne on koji je izgubio drugarčinu – kaže nam jedan meštanin.

Nikola je, da podsetimo, bio na dužnosti kada je radi rutinske kontrole zaustavio vozilo marke “mercedes” tutinskih tablica.

– Nikola je bio kraj vozila dok je čekao da njegov kolega proveri dokumenta putnika kada je na njega pucao putnik iz vozila, pogodio ga u grudi i glavu i ubio, a njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50) ranio u rame – podseća izvor Kurira.

Ubica je, kako kažu očevici, pobegao prema Drini, a policijska potraga intenzivno traje.

– Juče je uhapšen Z.R. u Bjeljini koji se sumnjiči da je bio organizator transporta ubici, ali i njegova žena I.R. koja je uhapšena u Mladenovcu – podseća naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter