Izvor: Kurir
01.10.2024 u 16:27
0

NEGIRAO IZVRŠENJE KRIVIČNOG DELA: Pretio radnici kafića da će je ubiti zbog OVOGA!

Osumnjičeni J. K. (25) je na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu negirao krivicu.

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenog J. K. (25) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

BEZ IMALO SRAMA: Celivala ikone, pa je onda iz bogomolja ukrala novac

– Okrivljenom se stavlja na teret da je u lokalu „Bela ruža“ na Novom Beogradu, dana 28. 09. 2024. godine, oko 17 časova, uputio pretnje oštećenoj po život i telo, ukoliko ne pojača muziku do kraja, zbog kojih pretnji se oštećena osećala ugroženo, uprkos činjenici što je u navedeno vreme trebao da bude u svojoj kući u kojoj izdržava ranije izrečenu kaznu zatvora – saopšteno je iz Trećeg tužilaštva.

Kako su dalje naveli, osumnjičeni J. K. je saslušan nakon čega mu je određen pritvor.

– Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenu i svedoke, kao i da će ponoviti izvršenje krivičnog dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Boegradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor – dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter