Izvor: Alo
07.06.2024 u 16:34
0

NENADU PAGONISU ODREĐEN PRITVOR:Tužilaštvo u Novom Sadu se oglasilo!

Između Pagonisa i njegove bivše supruge je prekjuče oko 18.30 sati došlo najpre do rasprave, a potom i do fizičkog nasilja

Između Pagonisa i njegove bivše supruge je prekjuče oko 18.30 sati došlo najpre do rasprave, a potom i do fizičkog nasilja

Nenadu Pagonisu, kik-bokseru kojeg je bivša supruga M. B. prijavila za nasilje u porodici, kako saznaje Telegraf, Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je odredilo je kućni pritvor.

IZREŠETALI „ŠKALJARCA“NA ULICI: Sud u Malagi osudio plaćene ubice UMEŠAN I BELIVUKOV KLAN!

 

Nakon sukoba ona je, podsetimo, primljena je u KC Vojvodina gde su joj konstatovane teške povrede u vidu preloma rebara.

Između Pagonisa i njegove bivše supruge je prekjuče oko 18.30 sati došlo najpre do rasprave, a potom i do fizičkog nasilja.

Kada je M. B. ušla u zgradu, Pagonis je krenuo za njom, unosio joj se u lice i vređao je, a, kada ga je odgurnula od sebe, udario ju je pesnicom u rebra.

M. B. je zbog povrede otišla u Klinički centar Vojvodine, gde je konstatovano naprsnuće rebra, a isto je uradio i Pagonis, koji je rekao da mu je bivša supruga nanela povrede.

Pagonisu je određena hitna mera zabrane prilaska na 48 sati, a Pagodisu je određena i mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog nasilja u porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter