Izvor: blic
04.09.2024 u 17:55
0

NESREĆA KOD ZLATIBORA: Džipom naleteo na radnika „Puteva“, povređenom se lekari bore za život

Radnik „Puteva“ M. P. (57) iz Užica, koji je jutros oko 10.30 zadobio teške telesne povrede u udesu na zlatiborskoj magistrali, nalazi se na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice i lekari se bore za njegov život.

– On je zadobio teške povrede glave, ekstremiteta… Nalazi se na odeljenju intenzivne nege. Dijagnostika je u toku, a povrede su višestruke i opasne po život –

Podsetimo, na njega je, krećući se velikom brzinom iz pravca Užica, naleteo džip kojim je upravljao crnogorski državljanin M. V. (66) iz Cetinja.

Srednja traka u kojoj je M. P. radio na traktoru, a u kojoj je došlo do udesa, bila obeležena čunjevima i radnik je na sebi imao odgovarajući fluorescentni prsluk.

M. P. je sa teškim povredama prebačen u užičku bolnicu, dok je crnogorskom državljaninu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter