Izvor: ALO
01.07.2024 u 20:01
0

NEVEROVATNA ZAPLENA SRPSKE CARINE: Kamion pun psihoaktivnih tableta zaplenjen na granici

Velika zaplena psihoaktivnih lekova na graničnom prelazu Bezdan

Carinski službenici su na graničnom prelazu Bezdan, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 430.000 psihoaktivnih tableta, spakovanih u tovar prijavljene robe u jednom kamionu, čije je krajnje odredište bila Nemačka.

Slučaj je otkriven kada je prilikom redovne kontrole na izlazu iz zemlje, za detaljan pregled izdvojen kamion, natovaren uredno prijavljenim metalnim kontejnerima, jer je uočeno da je carinska plomba na tovarnom delu oštećena. Tada je među prijavljenom robom u tovarnom delu pronađeno više kartonskih kutija u kojima su se nalazili blisteri psihoaktivnih tableta.

 

VEHABIJA SE OGLASIO NA DAN TERORISTIČKOG NAPADA U BEOGRADU On je bio na molitvi gde se veliča islamska država, poslao i poruku!

 

 

Prebrojavanjem je utvrđeno da se radi o 433.970 tableta lekova “Flormidal“, “Lorazepam“, “Belbien“, “Tramadol“ i “Ksalol“, koji su na listi psihoaktivnih supstanci. Ovo predstavlja impresivnu količinu psihoaktivnih lekova koja je bila namenjena krijumčarenju.Otkrivene psihoaktivne lekove su zajedno sa vozilom i vozačem preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo. Ovim je pokazana odlučna akcija nadležnih organa u suzbijanju krijumčarenja opasnih supstanci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter