Izvor: KURIR
07.06.2024 u 20:31
0

„NIJE ISPOLJAVAO NI VELIKU RADOST, NI VELIKU TUGU“ Rođaka porodice Milojević o stravičnom zločinu: „Ježim se dok gledam slike“

Rođaka porodice Milojević, Nata Živković, kaže za Kurir da ne može da dođe sebi od kada je Aleksa Milojević (22) u porodičnoj kuću ubio oca Predraga, baku Saru i deku Miću.

Rođaka porodice Milojević, Nata Živković, kaže za Kurir da ne može da dođe sebi od kada je Aleksa Milojević (22) u porodičnoj kuću ubio oca Predraga, baku Saru i deku Miću.

– Kad smo bili mladi stalno smo se družili pre nego što su otišli u Nemačku, pa kad dođu ovde uvek svrate do nas, a od kad su se vratili opet smo bili svi tu. Dok sam listala slike naježila sam se od samog događaja – kaže nam rođaka i dodaje:

– Ja od juče pijem lekove za živce, oni su za mene vili svi super. Za dete ja nemam reči, samo… On je bio tako miran i tih, nije ispoljavao ništa, ni veliku radost, niti tugu. Bio je divan dečko, a sa Sarom i Mićom mi nikada nismo imali problema. Od kad sam čula juče šta se desilo, iz glave mi ne izlazi.

Jezivi zločin šokirao je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo za Kurir kažu da su ih juče uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

 

RUPE OD HITACA NA PROZORU SOBE U KOJOJ SU UBIJENI BABA I DEDA: Užasavajući prizor posle trostrukog ubistva u Knjaževcu!

 

– Bilo je strašno, odjednom su se sve ekipe sjatile u kuću Milojevića. Kada smo čuli šta se desilo zanemeli smo. Poznajemo porodicu. Inače, u toj Aleksa je živeo sam, dok su baba, deda i otac živeli u jednom selu u okolini Knjaževca. Juče su njegovi otac, deda i baba išli kod lekara u Zaječaru na kontrolu i svratili su kod nega – kažu komšije i dodaju da ne znaju šta je konkretno prethodilo trostrukom ubistvu.

Prema njihovim rečima, porodica Milojević važi za normalnu, finu, mirnu i radnu. Dodaju da su ranije imali veliku firmu za PVC stolariju, ali je ona ugašena pre nekoliko godina kada se Aleksin otac razboleo.

– Predrag se šlogirao, a njegov otac Mića je bio nepokretan, dok je baba Sara imala problema sa srcem. Inače, Predrag i Aleksina mama su se odavno razveli, a ona je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom, odnosno Sarom i Mićom, oni su nju krivili za nešto, tvrdili su da ih je strašno prevarila. Posle razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom – pričaju komšije iz Knjaževca i dodaju:

– Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da poverujem šta se dogodilo, delovali su kao normalna porodica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter