Izvor:
21.05.2017 u 01:05
0

NIŠKA POLICIJA: Tinejdžer koji je sebi pucao u glavu je živ!

Maloletnik koga je hitna pomoć danas preuzela sa teškim povredama je živ i nalazi se u bolnici, rekla je portparolka policijske uprave u Nišu.

Ona je za Tanjug izjavila da policija nije imala prijavu ubistva, a da je uviđaj koji vrši viši javni tužilac i policijski službenici još uvek u toku.

Kako je portparolka policije rekla, mladića je preuzela Hitna pomoć u naselju Pantelej odgovarajući na poziv, a sumnja se da je povrede zadobio tako što je sebi pucao u glavu iz vatrenog oružja, što još ne može da potvrdi jer uviđaj i dalje traje.

Portparolka je prethodno izjavila da je policija od Hitne pomoći u 16:15 dobila obaveštenje da je preuzela maloletnika sa teškim povredama glave, a da je mladić u tom trenutku bio živ.

blic.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter