Izvor: telegraf.rs
08.02.2021 u 19:42
0

NOVA TRAGEDIJA: Čovek skočio sa trećeg sprata u Kamenici

Policajci iz stanice Petrovaradin obavili su uviđaj na licu mesta, a više detalja biće poznao nakon obdukcije

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA NE JENJAVA, SITUACIJA GORA: Skoro 2.000 zaraženih!

NEDELJKOVA ODBRANA ŠOKIRA: „Miloš bi možda bio živ da su lekari brinuli“

VEČERAS U ĆIRILICI: Mafija više neće vladati Srbijom (21 čas Happy TV)

Muškarac star 63 godine skočio je sa prozora sobe na 3. spratu Instituta za kardiologiju u Sremskoj Kamenici i preminuo na licu mesta.

– Ekipa hitne pomoći primila je poziv u 18 časova i 2 minuta, ali je njihova ekipa koja je veoma brzo došla na lice mesta, mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog muškarca.

Nezvanično, bio je pacijent na Institututu. On je navodno pre nego što je skočio, sa sebe strgao medicinske aparate, a potom se zaleteo ka prozoru.

Očevici kažu da su lekari i osoblje Instituta bili veoma uznemireni. Policajci iz stanice Petrovaradin obavili su uviđaj na licu mesta, a više detalja biće poznao nakon obdukcije.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke (VIDEO)

Belivuku OKREĆU LEĐA! Za OVAKAV STATUS članovi njegove ekipe mogli bi da propevaju!

MARATONSKI! Lajović izbacio Ukrajinca posle pet setova

Inače, istog dana oko podneva, za sada nepoznati muškarac isekao je vene u jednom Hostelu u Ulici Milovana Vidakovića na Podbari, ali je on spasen brzom reakcijom policije i lekara hitne pomoći.

Podsetimo, u ovom istom objektu je 25. decembra prošle godine došlo do prave drame kada se državljanin BiH, Ž. M. star 60 godina zatvorio u sobu i pretio osoblju da će se razneti bombom, on se posle uspešnih pregovora predao policiji, a kod njega nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter