Izvor: KURIR
13.06.2024 u 14:28
0

NOVI DETALJI NAPADA NA BOKSERA: Dalibor ranije osuđivan za pokušaj ubistva, a zbog ovoga je zastao kod prodavnice!

Dalibor Filić (40), koji je sinoć upucan u beogradskom naselju Kaluđerica, bio je osuđivan za pokušaj ubistva, saznaje nezvanično Kurir. Filić je, kako je Kurir pisao, vlasnik bokserskog kluba

– On je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici, i navodno je pre nego što je napadač na skuteru zapucao na njega bio u klubu. Potom je krenuo sa svojom maloletnom decim i zastao kod prodavnice, da deca kupe vodu – otkriva šta se dešavalo pre napada sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, deca su izašla iz automobila, a on je ostao u vozilu da ih sačeka.

– U tom trenutku je sa vozačeve strane automobila prišao skuter. Osoba koja je bila na motoru imala je kacigu na glavi, i čim se približio Filićevom automobilu ispalio je u njega nekoliko projektila kroz prozor – navodi on.

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE PONOVO NA SASLUŠANJU: Tužilaštvo traži odgovore posle kontradiktornih iskaza Srđana Jankovića

 

Prema rečima našeg sagovornika, sumnja se da ga je pucač na skuteru pratio od trenutka kada je krenuo sa decom iz kluba i čekao pogodnu priliku da puca na njega.

– Filić je imao puno sreće, jer je pogođen samo u ruku i njegove povrede nisu teške – kaže naš izvor.

Napadač je, čim je ispalio hice pobegao, i za njim se traga.

Inače, kako su za Kurir ispričale komšije, Dalibor Filić i njegova porodica žive u blizini prodavnice ispred koje je pucano na njega.

Prema nezvaničnim informacijama, mesto na kom je pucano na njega je pokriveno sigurnosnim kamerama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter