Izvor: blic
24.07.2024 u 13:39
0

NOVI TRAGOVI U SLUČAJU SILOVATELJA SA NOVOG GROBLJA: Pronađen njegov DNK trag

Pronađeni ključni tragovi

Policija traga za silovateljem koji je u noći između petka i subote u blizini Novog groblja na Zvezdari napao devojku (24), a kako Kurir saznaje, pronađen je njegov DNK trag.

– DNK trag osumnjičenog izolovan je sa tela devojke koja je prijavila silovanje.

Podsećanja radi, devojka koja inače ne živi u Beogradu već je došla u posetu rođacima, u subotu ujutru prijavila je policiji da je napadnuta na ulici u blizini groblja nešto pre pet sati.

– Policija je reagovala po prijavi, devojka je dala opis napadača kao i svega što se dogodilo. Upućena je na lekarski pregled, a tokom prikupljanja dokaza došlo se do ovog ključnog traga koji vodi do osumnjičenog. Potraga je u toku

TVRDIO DA MU JE MAŠINA ZA ČITANJE MISLI NAREDILA DA UBIJE UJNU: Razbio joj glavu keserom

Uzeti snimci sa nadzornih kamera

Kako smo pisali, uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera i pregledaju se snimci zabeleženi na njima.

– U blizini mesta gde se sve dogodilo ima više lokala i zgrada koji imaju sigurnosne kamere, te se pregledaju i snimci.

Na društvenim mrežama, pojavio se i apel građanima da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o silovatelju, koji je opisan kao muškarac star između 20 i 25 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter