Izvor: Informer
19.09.2024 u 14:40
0

OGROMNA TRAGEDIJA: Novopazarac i njegova saputnica poginuli u sletanju automobila

Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na autoputu između Novog Sada i Inđije.

Prema pisanju portala sandžakdanas.rs u udesu je poginuo Almir A. iz Novog Pazara i jedna za sada još uvek neidentifikovana ženska osoba.

Almir koji je godinama radio u Švajcarskoj iz za sada nepoznatog razloga je izgubio kontrolu nad svojim automobilom i u punoj brzini izleteo sa puta.

NASILJE U ZEMUNU NA OČIGLED PROLAZNIKA: Šamarao ženu na ulici pa joj je pokidao donji veš

Nesrećni Novopazarac je na licu mesta poginuo dok je žena koja je sa njim bila u vozilu u teškom stanju transportovana u bolnicu gde je nažalost i pored napora lekara da joj spasu život ubrzo preminula.

Almir A. je bio poznat po svom dugogodišnjem životu na relaciji Novi Pazar–Švicarska–Ulcinj. Iako je sa porodicom godinama živio u Švajcarskoj, često je boravio u Novom Pazaru, kao i u Ulcinju, gde je držao jednu popularnu plažu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter