Izvor:
14.08.2024 u 14:46
0

OČEVIDAC ZLOČINA U MARBELJI: Žurka se otela kontroli ubica pobegao

Čovek koji tvrdi da je vlasnik luksuzne vile u blizini Marbelje u kojoj je, kako se sumnja, u ponedeljak ujutru ubijen Beograđanin Aleksandar M. (34) izjavio je za španske medije da je video kako je ubica pobegao u tamnom automobilu, kao i da se pucnjava dogodila u dvorištu kuće.

– Pravili smo žurku i to je izmaklo kontroli. Mnogo se laže, kažu da je ubica otišao u belom autu, a to nije tačno. Osoba koja je ubila osobu otišla je u tamnom automobilu- izjavio je muškarac koji se predstavio kao vlasnik luksuzne vile.

On je naveo i da nije video šta se dogodilo ali da je čuo pucnjavu.

– Pucanj je bio u dvorištu kuće na mom imanju. Čuo sam, bio sam za šankom i kada sam izašao nisam ništa video. Video sam pokojnika kako leži na stepenicama, mislio sam da je nešto konzumirao. Kada sam izašao, video sam auto kako odlazi – izjavio je on.

Podsetimo, Beograđanin koji je živeo na relaciji Španija – Srbija, ubijen je jednim hicem koji mu je ispaljen u leđa. Stanari luksuznog naselja policiju su pozvali u 8.55 i prijavili da su čuli pucanj. Kako prenose mediji, telo Aleksandra M. zatečeno je u lokvi krvi, a lekari su pomoć na mestu zločina ukazali još dvojici muškaraca, koji nisu bili teško povređeni.

Na mestu na kom je srpski državljanin ubijen, kako prenose mediji, i juče su bili vidljivi tragovi krvi.

Nacionalna policija Španije, kako navode, preuzela je istragu i prikupljanje dokaza kako bi se utvrdile sve okolnosti pucnjave i uhapsio osumnjičeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter