Izvor: Kurir
14.10.2024 u 11:47
0

ODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Mlade glumice raširili su transparent „Verujemo Mileni Radulović“

Sudjenje Miroslavu Aleksiću, vlasniku škole glume, za seksualno zlostavljanje nekoliko učenica, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu jer je optuženi u bolnici u kojoj prima hemioterapiju.

U sud je u međuvremenu stigao nalaz komisije sudskih veštaka u kom se navodi da je Aleksić, u danima kada ne prima terapiju, sposoban da prisustvuje i prati tok suđenja, na sta je burno reagovao njegov branilac, advokat Zoran Jakovljević.

NE MOŽEMO DA VERUJEMO ŠTA NAM SE DOGAĐA: Potresna ispovest očajnih roditelja ubijenog Andreja (14)

– Ovo je kriminalno i skandalozno što su napisali. U ovom nalazu i mišljenju ima dosta neistina i izmišljotina. Tražim novo veštačenje, pregled nije ni obavljen. Ovo je strašno. Ovim doktorima nek je na čast, vanzemaljci, nisu ga ni videli – rekao je Jakovljević u prepunoj sudnici u kojoj su sedele i devojke koje su danas trebale da budu ispitane kao svedoci.

Nastavak suđenja zakazan je za 23. oktobar.

Inače, kao i pred svako suđenje, oni koji podržavaju mlade glumice raširili su transparent „Verujemo Mileni Radulović“.

Glumica Milena Radulović, među prvima je prijavila učitelja glume za seksualno zlostavljanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter