Izvor: Novosti
03.08.2021 u 10:16
0

OGLASILI SE IZ KC NIŠ: Otac kolima pokosio sina – DETE (7) U TEŠKOM STANJU!

U selu Jastrebac desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je otac kolima udario sedmogodišnjeg sina, nanevši mu teške povrede opasne po život.

Dete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda.

VAŽNO:

BATA JUGOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana – ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

OTAC AUTOM UDARIO SINA: Nesreća kod Vladičinog Hana – Dečak vezivao pertlu kada je na njega naleteo automobil!

PROFESORI DEJAN MILETIĆ I JOVAN JANJIĆ U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Na Kosovu je prisutan nacizam i važno je da događaje nazovemo pravim imenom

U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da dečak ima ozbiljne povrede opasne po život i da se trenutno nalazi na Klinici za grudnu hirurgiju.

– Dečak je bez svesti, na mehaničkoj ventilaciji, ali se povremeno budi. On je zadobio prelom rebara, plućne maramice, male karlice, kao i povredu glave. Očekuje se da u toku dana bude prebačen na Kliniku za dečiju hirurgiju – kažu u UKC NIš.

Podsetimo, nezgoda se dogodila u ponedeljak u prepodnevnim satima, kada je D. D. koji je upravljao vozilom BMW na improvizovanom parkingu u selu Jastrebac udario svog sedmogodišnjeg sina, koji je čučnuo da veže pertlu, pa se pretpostavlja da je nesrećan splet okolnosti doveo do ove tragedije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter