Izvor: telegraf
14.10.2024 u 22:14
0

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Cela država u šoku zbog nezapamćenog nasilja

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema osumnjičenom V.S. (36) zbog postojanja sumnje da je dana 14.oktobra 2024. godine u Bulevaru kralja Aleksandra izvršio krivično delo Nasilničkog ponašanje.

Naime, kako snimak prikazuje, on je šakama udarao čoveka S.M. (78).

„U navedenom roku osumnjičeni će biti saslušan, nakon čega će javni tužilac doneti odluku o daljem postupanju, o čemu će javnost biti obaveštena“, stoji u saopštenju tužilaštva.

Podsetimo, danas se na društvenim mrežama pojavio jeziv snimak na kojem se vidi kako jedan muškarac tuče starca koji se našao na putu, u Bulevaru kralja Aleksandra i kojeg je zamalo udario kolima. Napadač je vidno besan izašao iz vozila, ošamario deku koji je pao na zemlju, a potom i nastavio da ga udara šakama po glavi sve dok jedna devojka nije prišla napadaču i herojski ga zaustavila.

Ministar Dačić je izjavio da je pešak S.M. (78) pevezen u Urgentni centar, a da je protiv vozača podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter